Service Tinichigerie – Verbiţă

ARAD
Sediul Central, Calea Aurel Vlaicu, nr. 282
Tel:0257.227.056 int. 28; 0727.772.168
email: caroserie@verbita.ro

 

IMG_3226

Atelierul de tinichigerie are 18 posturi de lucru şi dotările necesare executării oricărei operaţii aplicate elementelor de caroserie.

    Dintre acestea amintim:

  • 4 standuri complete de redresat caroserii (4500 mm), marca SPANESSI, care includ baza de date completă pentru toate mărcile de autoturisme
  • stand de redresare a caroseriei mini SPANESSI
  • aparate de sudură MIG-MAG, prin PUNCTE și Aluminiu
  • set truse hidraulice pentru cadre, uşi şi alte elemente de caroserie
  • truse individuale complete pentru lucrări de caroserie, conform cerinţelor UE

Atelierul permite repararea caroseriilor, inclusiv structura de rezistenţă a acestora, înlocuirea şasiurilor şi/sau a caroseriilor, redresarea structurii caroseriei pentru următoarele autovehicule: Dacia, Renault, Nissan, Alfa Romeo, Audi, BMW, Chrysler / Jeep, Citroen, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Iveco, Kia, Lada, Lancia, Land Rover, Mazda, Mercedes Benz, Mitsubishi,  Opel / Vauxall, Peugeot, Rover, Saab, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo, Daewoo.

Autoturismele avariate care aşteaptă sunt depozitate într-un spaţiu special amenajat, supravegheat şi păzit 24 de ore din 24!

Detalii suplimentare la telefon 0726.222.710 sau email: cristian.stana@verbita.ro

05-main-asigurari-auto

Informații Daune și Asigurări

Stimați clienți,
De foarte multe ori obișnuim să considerăm că “mai ieftin” este o opțiune preferabilă. Rămâne însă valabilă această judecată atunci cand în joc sunt bunurile și siguranța noastră?
Sunteți un client valoros pentru noi și dorim să fiți pe deplin mulțumit de produsele și calitatea serviciilor oferite de noi.
Dorim să vă informăm cu privire la câteva aspecte legate de efectuarea reparațiilor în caz de accident sau avarie și ținem să vă recomandăm cu toată responsabilitatea ca pentru înreținerea autovehiculului dumneavoastră, să apelați EXCLUSIV la unitățile service autorizate de către fabricantul mărcii. Recomandarea noastră urmărește să vă ferească de eventuale neplăceri.
Prin urmare, indiferent de sfaturile unor companii sau ale unor apropiați, aveți dreptul și datoria de a alege service-ul autorizat pentru efectuarea reparațiilor automobilului dumneavoastră.
Recomandarea noastră vă aduce ca beneficii:
 Păstrarea garanției oferite de către Producător și a tuturor beneficiilor conexe acesteia
 Utilizarea exclusivă a pieselor de schimb originale
 Efectuarea reparațiilor de către un personal specializat, instruit de către fabricant
 Respectarea standardelor de reparații, conform recomandărilor Producătorului
 Păstrarea perfomanțelor și siguranței autovehicului dumneavoastră
Trebuie să aveți în vedere că o autorizație RAR a unui service nu înseamnă implicit și o autorizație de la fabricantul autovehiculului.
Pentru a fi recunoscute cu ușurință atelierele autorizate de către Producător, vă informăm că acestea prezintă la vedere însemnele de identificare ale mărcii, adică siglele corespunzătoare.
Vă reamintim că singura persoană care decide unde se repară autovehiculul sunteți dumneavoastră, în calitate de proprietare sau utilizator al ei.
Vă informăm asupra acestor aspecte întrucât există societăți de asigurare care recomandă efectuarea reparațiilor autovehiculului avariat în unități service care nu sunt agreate de Producător si de Registrul Auto Roman (RAR). Societățile de asigurări nu vă poate impune unde să faceți reparația autovehicului pe care îl dețineți, nici măcar atunci când reparația trebuie facută în baza Poliței RCA a celui care v-a avariat mașina.
În cazul contractelor de leasing, utilizatorul este obligat să efectueze reparațiile doar într-un atelier service autorizat de către Producător.
Dorim prin acest demers să fiţi informat asupra drepturilor dumneavoastră de a vă repara autoturismul într-o reprezentanţă, fapt ce vă conferă siguranța utilizării pieselor de origine, satisfacția unei lucrări de calitate efectuată de către un personal calificat în concordanţă cu cerinţele Producatorului, garantia lucrarii și a pieselor utilizate.
Pentru orice detalii legate de acest subiect sau de constatări, accidente, constatări amiabile, proceduri, mod de lucru, vă stăm la dispoziție telefonic la:
0720.000.712 – Mircea Duma
0726-222.710 – Cristi Stana

Vă mulţumim pentru încrederea pe care ne-o acordaţi şi vă dorim să aveţi parte numai de experienţe plăcute împreună cu autovehiculul pe care il conduceţi!