fbpx

Taxi Verbiță introduce, în premieră în România, taxiuri electrice!

22/12/2016 |

taxi-veb

Premieră în România! Verbiță Taxi introduce taxiuri electrice!

Așa cum v-a obișnuit în fiecare an organizația noastră propune o serie de noutăți și pentru începutul anului 2017. Pentru prima dată în România, Verbiță Taxi va introduce în circuit autoturisme electrice! Așadar, începând cu acest sfârșit de an compania noastră de taxi va beneficia de cinci autoturisme Renault Kangoo 100% electrice, dorind astfel să îmbunătățească confortul clienților săi și să pună umărul la sprijinirea mediului înconjurător.

„Ne bucurăm să anunțăm faptul că vom avea o premieră pentru țara noastră. Vom  introduce în parcul nostru de taximetre și cinci autoturisme complet electrice. Am făcut acest lucru gândindu-ne la mediul înconjurător, având în vedere numărul mare de autoturisme care circulă în municipiul Arad. Dorim să facem un prim pas spre un mod de a circula mai responsabil, mai prietenos cu mediul înconjurător. Această primă achiziție demonstrează intenția noastră de a veni mereu atât în sprijinul clienților Verbiță, cât și în sprijinul orașului în care ne desfășurăm activitatea și ne trăim viața, zi de zi. Ne dorim ca prin acest lucru să facem un prim pas în direcția unui mod ecologic a autoturismelor deoarece considerăm că, pe lângă bunul mers al activitățiilor cotidien,e trebuie să ne aruncăm privirea și asupra mediului înconjurător. Avem în plan pentru perioada următoare să achiziționăm mai multe autoturisme electrice, deoarece consider că acesta este viitorul“, a declarat Mihăiță Verbiță, directorul general al societății SC Verbiță SRL.

În plus, compania Verbiță Taxi și-a înnoit și parcul auto de taximetre. Astfel, au fost introduse 50 de autoturisme noi, marca Dacia Logan, Dacia Dokker și Dacia Logan MCV. Vor fi scoase din circulație 50 de autoturisme uzate pentru a spori calitatea serviciilor oferite și a îmbunătăți confortul clienților noștri.

Pentru a sărbători acest eveniment, compania Verbiță Taxi va organiza vineri o paradă a noilor autoturisme, ieșind în trafic cu vehiculele noi, pe traseul Calea Aurel Vlaicu, Bulevardul Revoluției și retur.

 

Tags: , , ,

Category: Prima pagină

Comments are closed.

-->
GDPR