fbpx

Renault Talisman, un autoturism complet! Află totul despre acest model!

31/03/2016 |

 

AG Talisman 210x297

Pășește în lumina reflectoarelor! Grațios, dar robust, cu un interior rafinat și o ținută de drum impecabilă Renault TALISMAN posedă personalitatea distinsă a unui sedan puternic.

4CONTROL, adaptarea perfectă

Prin asocierea unică în segment cu amortizoarele variabile, 4Control te ajută să stăpânești perfect mașina în viraje. Sistemul ajustează unghiul de viraj de peste 100 de ori pe secundă. Astfel, în zonele urbane Renault TALISMAN este la fel de agil ca o mașină compactă de oraș. La drum lung, oferă stabilitate excelentă și manevrabilitate inegalabilă.

MULTI-SENSE, la volanul unei senzații

MULTI-SENSE: Cu un simplu click, adaptezi comportamentul mașinii în funcţie de dispoziţia ta. Poţi alege între 5 moduri de condus și toate tehnologiile disponibile participă la crearea unei varietăţi de senzaţii: reacțiile sistemului de amortizoare variabile, agilitatea sistemului 4CONTROL, reactivitatea cutiei de viteze EDC, reacţia acceleraţiei, configuraţia instrumentelor de bord, controlul direcţiei, lumina ambientală, sunetul motorului sau masajul scaunelor.

talisman multi sense

Sistem electronic de amortizoare variabile: reinventăm confortul

Sistemul reglează comportamentul amortizoarelor în funcție de modul de condus ales. Acest sistem analizează în permanență condițiile de drum, viteza, unghiul roților și presiunea asupra pedalei de frână pentru a păstra setarile modului selectat.

Iluminare ambientală pentru fiecare zi a săptămânii

Alege albastru, roșu, verde, sepia sau violet – decizia îți aparține! Alege iluminarea ambientală din noul tău Renault TALISMAN care se potrivește dispoziției sau gusturilor tale. Poți asocia o culoare fiecărui mod MULTI-SENSE® sau poți dezactiva această funcție.

talisman lumina

Confort

Noua ta zonă de confort. Detaliile fac diferența.

Renault TALISMAN îți urează bun venit

Luminile de zi se aprind, habitaclul se iluminează, oglinzile se depliază și se activează iluminarea ambientală. Scaunele revin la setările configurate cel mai recent, iar șoferul este întâmpinat de o animație audio-vizuală pe ecranul tactil. Când ajungi la destinație, scaunul șoferului se deplasează înapoi cu 5 cm pentru a-ți ușura ieșirea din mașină. Când te îndepărtezi, portierele se încuie automat.

Scaune business class

Profită de fiecare călătorie pentru a te relaxa. Scaunele lui Renault TALISMAN sunt echipate cu tetiere ce protejează împotriva șocurilor cervicale, proiectate pentru reducerea leziunilor la nivelul capului și gâtului. Dotat cu sistem de ventilație și încălzire, scaunul cu masaj al șoferului oferă un confort termic ideal, indiferent de temperatura de afară. Acesta poate fi reglat electric și poate memora până la 6 poziții personalizate.

scaune smart

Cu atâtea spații de depozitare, totul devine mai simplu.

Practic și modular, Renault TALISMAN îți oferă numeroase soluții de depozitare. În total, ai la dispoziție spații de depozitare de 25 de litri, repartizate în diverse locuri din habitaclu. Păstrează băuturile la rece în compartimentul cu răcire de sub cotieră*. Portbagajul oferă un spațiu amplu de depozitare de 608 litri. Pentru a-l deschide…trebuie doar să treci piciorul pe sub bara de protecție din spate. Nimic mai simplu!

Sistemul de aer condiționat inteligent are grijă de tine

Gata cu parbrizul și geamurile aburite. Sistemul inteligent de aer condiționat al lui Renault TALISMAN măsoară și controlează nivelul de umiditate din habitaclu. De asemenea, poți îmbunătăți calitatea aerului din interior folosind sistemul multimedia R-LINK 2. Modul clean ajută la reducerea numărului de bacterii și alergeni care pătrund în habitaclu. Modul relax creează o atmosferă sănătoasă și relaxantă prin ionizarea aerului.

Senzorul de toxicitate filtrează aerul pe care îl respiri

Poți controla sistemul de ventilație folosind ecranul sistemului multimedia R-LINK 2. Filtrul senzorului de toxicitate reține microparticulele. Acesta împiedică pătrunderea gazelor de evacuare, prafului și polenului în habitaclu. Când nivelul de poluare crește brusc, de exemplu, într-un tunel sau în spatele unui autovehicul poluant, sistemul de ventilație trece automat în modul de recirculare.

toxicitate

Multimedia

Descoperă cele mai noi tehnologii multimedia. Încadrată perfect în zona centrală a tabloului de bord, noua tabletă R-LINK 2 cu ecran tactil îți permite să controlezi toate funcțiile mașinii într-un mod intuitiv.

O nouă experiență multimedia

Renault TALISMAN te invită să descoperi o nouă experiență multimedia. Urcă la volan și controlează toate funcțiile mașinii cu ajutorul tabletei conectate R-LINK2 de 8,7”, cu comenzi intuitive. Personalizează meniul cu ajutorul sistemului de widgets, iar funcțiile preferate și utilizate cel mai frecvent îți vor fi permanent la îndemână. Configurează tehnologiile de asistență și afișajul ”head-up display”, pentru a te bucura de o călătorie fără griji.

Funcții inovatoare

Alege meniul Multimedia pentru a asculta muzică de la un dispozitiv mobil sau pentru a accesa fotografiile și videoclipurile**. Meniul Telefon îți oferă funcții precum hands-free prin Bluetooth. În meniul Vehicul, poți modifica opțiunile și poți configura sistemele de conducere asistată. Iar pictograma „Aplicații” te va conduce la aplicațiile Renault și serviciile conectate create special pentru utilizare auto și îți oferă acces la R-LINK Store.

multimedia

Tehnologie

Inovație în standard

Easy Park Assist

Sistemul Easy Park Assist parchează în locul tău. Acesta calculează spațiul disponibil și determină traiectoria corectă. Nu trebuie să te ocupi decât de accelerație, frână și schimbătorul de viteze. Senzorii din față, spate și lateral, împreună cu camera video, îți asigură protecție la 360° împotriva impacturilor cu eventuale obstacole sau alte vehicule.

Sistemul de sunet Bose® Surround

Sistemul de sunet Bose® Surround dă viață călătoriilor tale. Cele 13 boxe de înaltă performanță repartizate în întregul habitaclu, în combinație cu tehnologia Bose centerpoint2®, creează un sunet de excepție. Renault TALISMAN devine o adevărată sală de concerte live.

boxe bose

Hill Start Assist

Pornire din pantă fără griji! Renault TALISMAN este echipat cu un sistem care împiedică deplasarea mașinii înapoi sau oprirea motorului la pornirea din pantă. Un senzor special detectează înclinația pantei, iar mașina este imobilizată timp de două secunde, permițându-ți să demarezi normal.

Cardul mâini libere “Full Magic”

Cardul mâini libere “Full Magic” oferă funcții inovatoare. Printre acestea se numără deschiderea mașinii când ai mâinile ocupate și posibilitatea activării unei rutine de întâmpinare. Pentru a porni mașina, nu este nevoie să introduci cheia în contact. Tot ce trebuie să faci este să ții apăsată pedala de frână și să apeși simultan butonul „Start”. Când te îndepărtezi de mașină, portierele se încuie automat. Un semnal sonor confirmă că acestea sunt încuiate.

cheie intampinare

Cruise Control adaptiv

Păstrează întotdeauna o distanță de siguranță față de autovehiculul din față. Renault TALISMAN îți pune la dispoziție sistemul Cruise Control Adaptiv care îți permite să selectezi o viteză de deplasare constantă cu ajutorul comenzilor de pe volan. Viteza este adaptată automat pentru a păstra distanța optimă.

Vizibilitate și confort

Oglinda retrovizoare electrocrom asigură o vizibilitate ideală și protejează împotriva efectului de orbire. Aceasta se închide la culoare atât pe timp de zi, când soarele strălucește prin lunetă, cât și pe timp de noapte, când farurile mașinilor din spate se reflectă în oglindă.

luneta

Ia cu tine un copilot

Siguranță

Relaxează-te. Condu fără griji, Renault TALISMAN te protejează.

Renault TALISMAN a obținut 5 stele la testul EURONCAP în 2015

Bazat pe evaluarea autovehiculului din patru puncte de vedere – protecția pasagerilor adulți, protecția pasagerilor copii, protecția pietonilor și tehnologiile de asistență pentru siguranță – testul EURONCAP este etalonul siguranței autovehiculelor din Europa. Renault TALISMAN a obținut la acest test 5 stele – nivelul maxim. Inginerii Renault au creat pentru tine cele mai bune sisteme de siguranță activă și pasivă: airbaguri, centuri de siguranță cu elemente de pretensionare, bare de protecție și capotă proiectate special pentru a reduce impactul asupra pietonilor în caz de accident, sisteme avansate de asistență la condus. Condu fără griji!

Asistență la condus

Ca un adevărat copilot, sistemul contribuie la sporirea siguranței, cu ajutorul unei camere situate în partea de sus a parbrizului. Acesta oferă asistență prin trei sisteme:

  • recunoașterea semnelor de circulație și atenționare privind viteza;
  • avertizare privind părăsirea benzii de circulație;
  • trecerea automată la faza scurtă.

De asemenea, adaptează modul de iluminare la condițiile de drum. Acesta comută automat la faza scurtă la intrarea într-o zonă cu clădiri sau la întâlnirea cu un alt autovehicul.

asistenta la condus

Alerta pentru pastrarea distanței de siguranta și frânarea activă de urgență

Alerta pentru păstrarea distanței de siguranță te anunță dacă ești prea aproape de mașina din față. Dacă nu reacționezi sau nu frânezi suficient și este depistat pericolul unei coliziuni, se activează automat sistemul de frânare de urgență.

Sistem de avertizare pentru unghiul mort

 

Dacă un vehicul este detectat în oricare din
unghiurile moarte, o lumina discretă de avertizare se va aprinde în oglinzile laterale. Dacă șoferul semnalizează schimbarea benzii de rulare iar sistemul detectează un vehicul în zona de pericol, lumina se aprinde intermitent și este emis un semnal sonor.

avertizare unghi mort

 

Descoperă toate opțiunile unui Renault Talisman în showroom-ul nostru!

 

 

Tags: , , , , ,

Category: Prima pagină

Comments are closed.

-->
GDPR