fbpx

Promoție de primăvară Nissan, reduceri la piese originale!

15/03/2016 |

nissan campanie

Promoția de primăvară: Reducere de preț la piese de origine Nissan în funcție de vârsta mașinii

Ai nevoie de service pentru mașina ta Nissan? Asigură-i atenția pe care doar SC Verbiță, reparator autorizat oficial Nissan i-o poate oferi! În perioada 15 februarie – 25 martie, vârsta mașinii tale îți aduce reduceri de până la 20% la piese de origine Nissan, plus verificare tehnică gratuită în 10 puncte!

Verificarea tehnică gratuită constă în:

Verificare lichide 1. control nivel ulei motor
2. control nivel lichid răcire
3. control nivel lichid spălător parbriz
4. control nivel lichid de frână
5. control nivel lichid servodirecție
Verificare sistem frânare și suspensie 6. control uzură discuri și plăcuțe de frână
7. verificare etanșeitate amortizoare
Verificare baterie 8. control baterie 12V cu testerul de diagnosticare
Verificare sistem iluminare și semnalizare 9. control semnalizare și iluminare exterioară/interioară
10. control funcționare martori luminoși tablou de bord

 

Gratuitatea din oferta de verificare tehnică se referă numai la costul manoperei aferente controlului vehiculului în punctele menționate. Gratuitatea nu include costul pieselor de schimb, accesorii sau fluide aferente acestor operațiuni.

Reducerea pentru piesele de schimb de origine Nissan se aplică astfel:

  • Vehiculele cu vârsta între 0-3 ani (inclusiv): reducere de 5% din prețul de vânzare al pieselor de schimb de origine Nissan practicat de Reparatorul Autorizat Nissan participant la Promoție;
  • Vehicule cu vârsta mai mare de 3 ani și până la 5 ani (inclusiv) : reducere de 10% din prețul de vânzare al pieselor de schimb de origine Nissan practicat de Reparatorul Autorizat Nissan participant la Promoție;
  • Vehiculele cu vârsta mai mare de 5 ani : reducere de 20% din prețul de vânzare al pieselor de schimb de origine Nissan practicat de Reparatorul Autorizat Nissan participant la Promoție.

Nu se acordă reduceri la piesele de caroserie (sunt considerate piese de caroserie acele piese care se înlocuiesc în atelierul de caroserie ca urmare a producerii unui eveniment rutier), ITP, spălătorie sau alte ateliere decât mecanică. Nu se acordă reduceri pentru manoperă și mici furnituri (exemplu lavete de curățare, spray degripant etc.)

Vârsta vehiculului se calculează ca diferență între data deschiderii ordinului de reparație mecanică și cea mai veche dată din următoarele două:

  • data primei înmatriculări înscrise pe certificatul de înmatriculare al vehiculului;
  • data de debut garanție vehicul (înscrisă pe certificatul de întreținere și garanție al vehiculului sau identificată din sistemele informatice Nissan).

Ofertele se derulează în limita stocului de produse disponibil la fiecare dintre Reparatorii Autorizaţi participanţi la Promoţie. Oferta Campaniei nu se cumulează cu alte oferte pentru produse sau servicii Nissan valabile în rețeaua de Reparatori Autorizați Nissan în aceeași perioadă.

Mai multe detalii găsiți în Regulamentul oficial de desfășurare a promoției.

 

Tags: , , , , ,

Category: Prima pagină

Comments are closed.

-->
GDPR