G-D6GNERC7EB

Vulcanizare / Geometrie

INFORMATII

Vulcanizare


În cadrul VERBIȚĂ SERVICE dispunem de un atelier de vulcanizare, dotat la standarde europene cu toate aparaturile moderne necesare efectuării de servicii complete de vulcanizare.

Geometrie


Atelierul de vopsitorie din cadrul VERBIȚĂ SERVICE vă oferă rezultate eficiente şi rapide prin utilizarea tehnologiei IXELL(6) și Spies & Hecker de preparare computerizată a nuanţelor de culoare dorite.

VERBIȚĂ SERVICE vă pune la dispoziţie în mod GRATUIT posibilitatea de a schimba aerul din roţile autovehiculului dumneavoastră cu AZOT.

 Atelierul de vopsitorie din cadrul VERBIȚĂ SERVICE vă oferă rezultate eficiente şi rapide prin utilizarea tehnologiei IXELL(6) și Spies & Hecker de preparare computerizată a nuanţelor de culoare dorite, capacitatea de preparare depăşind 300.000 de nuanţe.
Varietatea nuanţelor ne permite să executăm vopsiri totale sau retuşuri de înaltă fidelitate pentru ca maşina dumneavoastră să fie vopsită ireproşabil.
Atelierul de vopsitorie din cadrul VERBIȚĂ SERVICE asigură acoperirea anticorozivă a caroseriei pentru toate tipurile de autoturisme.

Telefon

+4.0257.227.056

Adresă

Calea Aurel Vlaicu 282,
Arad 310375

E-mail

mecanica@verbita.ro