G-D6GNERC7EB

Gama de vehicule Dacia

În cazul în care nu ai găsit vehiculul dorit contactează unul din specialiști noștri de vânzări pentru a te asigura de alegerea făcută.

Mobirise

NOUL Sandero Stepway

Mobirise

NOUL Sandero

Mobirise

NOUL Logan

Mobirise

Noul DUSTER

DACIA DESCHIDE COMENZILE PENTRU MODELUL JOGGER

Jogger, noul vehicul de familie al gamei Dacia, poate fi comandat începând cu data de 1 Decembrie în întreaga rețea de agenți autorizați ai mărcii. 
Prezentat în premieră mondială la începutul lunii septembrie la Salonul Internațional al Mobilității de la Munchen, Jogger este disponibil pe piaţa din România în două configurații – cu 5 şi cu 7 locuri – şi în două versiuni de echipare: Essential şi Comfort. Acestora li se adaugă, încă de la lansare, o serie limitată, intitulată „Extreme”, care cuprinde elemente de design specifice. 
Jogger dispune de două motorizări: propulsorul cu alimentare mixtă benzină/GPL ECO-G 100 şi noul motor TCe 110 cuplat cu o cutie de viteze manuală cu șase trepte. Ambele motoare sunt echipate cu sistemul Start & Stop și sunt conforme normei Euro 6D Full.
Prețurile variază între 13.990 Euro (TVA inclus) pentru versiunea Essential în configurație cu 5 locuri, echipată cu motorul ECO-G 100 şi 16.950 Euro (TVA inclus) pentru versiunea Comfort în configurație cu 7 locuri, echipată cu motorul TCe 110. 
În ceea ce priveşte Seria Limitată „Extreme”, aceasta afișează prețuri cuprinse între 16.800 Euro (TVA inclus) în cazul variantei cu 5 locuri şi motorizare ECO-G 100 şi 18.000 Euro (TVA inclus) pentru configurația cu 7 locuri şi motorizare TCe110. 
Garanția oferită este de 3 ani sau 100.000 km. Primele livrări sunt programate în luna martie 2022
.
Mobirise

Noua generație Dacia

Afișând dimensiuni exterioare comparabile cu cele ale vehiculelor din generația precedentă, acestea oferă, pe lângă design-ul complet nou, un plus de modernitate, de echipamente și de polivalență, fără a uita spiritul și atributele de fiabilitate ale înaintașelor.
Disponibile la un preț la fel de imbatabil, noile modele Dacia reprezintă un răspuns adecvat pentru așteptările unei categorii tot mai numeroase de clienți, pentru care achiziția unei mașini se înscrie într-o tendință de abordare rațională a opțiunilor de consum pe termen lung. Clienții noștri își doresc în special experiența unui produs mai bun, la prețul corect.

NOUA DACIA DUSTER

UN SUV POLIVALENT CU CALITĂȚI IMBATABILE
Noul Duster, robust și versatil, își consolidează poziția de SUV de familie și rămâne partenerul ideal în orice aventură.

Dacia Spring

Ești pregătit să faci față agitației urbane? Noua Dacia Spring îmbină agilitatea unui vehicul de oraș cu robustețea unui SUV, alături de un stil urban, modern.

Autovehicule

Service

Accesorii

Dacia - Verbiță

Echipa de specialiști

Mobirise

Florin Somoșan

Mobirise

Alexandra Vîrvan

Dacia

Calea Aurel Vlaicu 282,
Arad 310375
vanzari@verbita.ro
+4.0257.275.690