Întrebări frecvente

1.Sunt obligat să efectuez reparația unde îmi indică asiguratorul?

NU! Conform legislației în vigoare, asiguratul își poate alege service-ul unde să efectueze reparația. La VERBIȚĂ SERVICE, colaborăm cu principalele societăți de asigurare și vă putem efectua reparația autoturismului pe baza asigurării RCA sau CASCO.

2.Costurile sunt mai mici dacă aleg să efectuez reparația în regim propriu?

NU! Suma decontată de către companiile de asigurare pentru lucrările în regim propriu este mai mică decât este necesar, astfel puteți ajunge la costuri mai mari! La VERBIȚĂ SERVICE, aflați suma reală necesară pentru lucrare direct din programele acceptate si recomandate de asigurator.

3.Pot să vin la VERBIȚĂ SERVICE pentru constatare daune?

DA! La VERBIȚĂ SERVICE îți punem la dispoziție un centru de constatare daune, precum și toate necesitățile ca tu să afli suma corectă necesară pentru reparație.

4.Durează mult o reparație în baza asigurării?

La VERBIȚĂ SERVICE oferim servicii de cea mai înaltă calitate în perioade cât mai eficiente de timp. Pentru lucrări mici, garantăm finalizarea lucrărilor până în 48 de ore. De asemenea, pentru lucrări mai ample, punem la dispoziția clienților o mașină de înlocuit în momentul în care autoturismul dumneavoastră intră în reparație!