fbpx

Informații daune și asigurări

455682573

Informații Daune și Asigurări

Stimați clienți,
De foarte multe ori obișnuim să considerăm că “mai ieftin” este o opțiune preferabilă. Rămâne însă valabilă această judecată atunci cand în joc sunt bunurile și siguranța noastră?
Sunteți un client valoros pentru noi și dorim să fiți pe deplin mulțumit de produsele și calitatea serviciilor oferite de noi.
Dorim să vă informăm cu privire la câteva aspecte legate de efectuarea reparațiilor în caz de accident sau avarie și ținem să vă recomandăm cu toată responsabilitatea ca pentru înreținerea autovehiculului dumneavoastră, să apelați EXCLUSIV la unitățile service autorizate de către fabricantul mărcii. Recomandarea noastră urmărește să vă ferească de eventuale neplăceri.
Prin urmare, indiferent de sfaturile unor companii sau ale unor apropiați, aveți dreptul și datoria de a alege service-ul autorizat pentru efectuarea reparațiilor automobilului dumneavoastră.
Recomandarea noastră vă aduce ca beneficii:
 Păstrarea garanției oferite de către Producător și a tuturor beneficiilor conexe acesteia
 Utilizarea exclusivă a pieselor de schimb originale
 Efectuarea reparațiilor de către un personal specializat, instruit de către fabricant
 Respectarea standardelor de reparații, conform recomandărilor Producătorului
 Păstrarea perfomanțelor și siguranței autovehicului dumneavoastră
Trebuie să aveți în vedere că o autorizație RAR a unui service nu înseamnă implicit și o autorizație de la fabricantul autovehiculului.
Pentru a fi recunoscute cu ușurință atelierele autorizate de către Producător, vă informăm că acestea prezintă la vedere însemnele de identificare ale mărcii, adică siglele corespunzătoare.
Vă reamintim că singura persoană care decide unde se repară autovehiculul sunteți dumneavoastră, în calitate de proprietare sau utilizator al ei.
Vă informăm asupra acestor aspecte întrucât există societăți de asigurare care recomandă efectuarea reparațiilor autovehiculului avariat în unități service care nu sunt agreate de Producător si de Registrul Auto Roman (RAR). Societățile de asigurări nu vă poate impune unde să faceți reparația autovehicului pe care îl dețineți, nici măcar atunci când reparația trebuie facută în baza Poliței RCA a celui care v-a avariat mașina.
În cazul contractelor de leasing, utilizatorul este obligat să efectueze reparațiile doar într-un atelier service autorizat de către Producător.
Dorim prin acest demers să fiţi informat asupra drepturilor dumneavoastră de a vă repara autoturismul într-o reprezentanţă, fapt ce vă conferă siguranța utilizării pieselor de origine, satisfacția unei lucrări de calitate efectuată de către un personal calificat în concordanţă cu cerinţele Producatorului, garantia lucrarii și a pieselor utilizate.
Pentru orice detalii legate de acest subiect sau de constatări, accidente, constatări amiabile, proceduri, mod de lucru, vă stăm la dispoziție telefonic la:
0720.000.712 – Mircea Duma
0726-222.710 – Cristi Stana

Vă mulţumim pentru încrederea pe care ne-o acordaţi şi vă dorim să aveţi parte numai de experienţe plăcute împreună cu autovehiculul pe care il conduceţi!

GDPR