Despre noi

În Arad, firma se bucură de un nume şi un prestigiu pe care le-a câştigat de-a lungul anilor, fiind un partener şi un furnizor prompt, cinstit şi eficient, care a ştiut să satisfacă cererile şi nevoile celor mai pretenţioşi consumatori. Aceste avantaje se datorează în mare parte unei bune comunicări între societate şi clienţii săi, comunicare care a fost posibilă ca urmare a apropierii firmei de cei care beneficiază de serviciile acesteia, adică consumatorii.

În anul 1994 societatea şi-a început activitatea cu un singur spaţiu comercial, care la început era luat cu chirie, iar până în 2002 numărul punctelor de lucru a ajuns la patru, dintre care două sunt proprietate.

Anul 2003 a culminat cu un succes incontestabil, fiind anul în care societatea devine Dealer autorizat DACIA Group Renault. Pe o suprafaţă de 4.000 mp situată în zona industrială a Aradului îşi desfăşoară activitatea una dintre cele mai moderne reprezentaţe auto din Vestul ţării, care dispune de un show-room la standarde europene, un atelier service dotat pentru a face faţă tuturor necesităţilor şi un personal specializat pentru fiecare tip de activitate. Activitatea de dealer a S.C. VERBITA S.R.L. se desfăşoara într-un sistem multilevel care cuprinde atât servicii de vânzări vehicule noi şi de ocazie, cât şi servicii de service auto în garanţie şi post garanţie pentru autoturisme Dacia, dar şi service pentru alte modele de autoturisme, comerţ cu piese auto.

piese siteÎn anul 2004 societatea a înfiinţat un nou magazin de desfacere a pieselor auto în oraşul Chişineu-Criş.
De asemenea firma a achiziţionat o suprafaţă de 8656 mp pe care s-a construit un mare depozit de piese auto şi un atelier de tinichigerie modern, dotat cu cabine de vopsit şi standuri de redresare la nivel european.
În anul 2005 societatea a deschis un nou magazin de desfacere a pieselor auto în oraşul Ineu.

În prezent, reprezentanţa Dacia Group Renault se întinde pe o suprafaţă construită de 7000 mp.
De asemenea s-a construit o hală nouă pentru activităţile de taximetrie, şcoala de şoferi şi rent-a-car. Societatea deţine un parc auto împărţit astfel: 208 autoturisme în regim de taxi, 60 autoturisme pentru Rent-a-Car, 5 autoturisme Logan la Şcoala de şoferi, un camion cu remorcă, un autobuz Mercedes, o motocicletă Yamaha, 3 test drive, 3 maşini de transport marfă şi 2 asistenţe tehnice. În decembrie 2005 au fost înfiinţate firmele: SC VERBIŢĂ BROKER DE ASIGURARE SRL, şi SC VERBIŢĂ PROFILE SRL, societăţi care împreuna cu SC VERBIŢĂ SRL fac parte din grupul de firme VERBIŢĂ.

În anul 2006 s-a construit o nouă hală de tinichigerie şi o nouă hală în care îşi desfăşoară activitatea departamentul de vehicule de ocazii, şcoala de şoferi, brokerajul şi o nouă societate înfiinţată, SC VERBIŢĂ LEASING IFN SA. La aceasta, SC VERBIŢĂ SRL deţine 40% din acţiuni. De asemenea a fost mărit şi diversificat parcul auto rent-a-car şi firma a achiziţionat două autotrailere cu care face transport de autoturisme.

În anul 2007, s-a inaugurat punctul de lucru din Calea Timişorii nr.52 care dispune de un showroom pentru vânzarea de autoturisme noi, un service auto modern, şcoala de şoferi şi rent-a-car. Magazinul de piese de schimb existent s-a modernizat cu această ocazie pentru a putea acoperi nevoia de piese auto existentă pe piaţă.

sediu ar nou siteLa jumatatea anului 2008 au fost demarate lucrările la noul punct de lucru de la Ineu care va cuprinde un service mecanică, lucrări de tinichigerie, şcoala de şoferi, rent-a-car, vânzări auto, vânzări piese auto şi o staţie de inspecţie tehnică periodică. S-au început demersurile pentru obţinerea autorizaţiilor şi de asemenea a fost întocmit un proiect pentru această hală.

 

Începutul anului 2009 se conturează cu obţinerea licenţei de Dealer Autorizat Renault şi inaugurarea unui showroom adecvat pentru vânzarea de autoturisme noi marca Renault.