Campanie de trafic pneuri de iarnă Dacia Service

În perioada 23.10-22.12.2017 are loc campania promoțională “PNEURI DE IARNĂ” în cadrul S.C. VERBIȚĂ S.R.L.

 

ARAD
Sediul Central, Calea Aurel Vlaicu, nr. 282

Calea Timișorii, nr.52

Telefon: 0257.227.0500257.227.056 int. 18; Mobil: 0733.103.049

În perioada 23 octombrie-22 decembrie 2017 în cadrul campaniei promoționale “Campania de trafic pneuri de iarnă Dacia Service” din cadrul VERBIȚĂ SERVICE sunt valabile următoarele oferte:

         1. Prețuri promoționale pentru următoarele anvelope de iarnă

  2. Prețuri promoționale pentru următoarele pachete

    3. Prețuri promoționale pentru următoarele accesorii de iarnă

      4. Preț promoțional pentru pachet ce cuprinde demontare/ montare pneuri și depozitarea pneurilor de vară (set de 4 anvelope de vară per sezon- 6 luni) la 139 lei, TVA inclus.

      5. Lichid de parbriz de iarnă Motrio 5L, gratis, pentru clienții care sunt înscriși/ se înscriu pe aplicația My Dacia pe perioada Campaniei, pentru orice intervenție plătitoare de mecanică în service la VERBIȚĂ SERVICE în perioada 23 octombrie-22 decembrie 2017.

*Pentru a beneficia de promoție, clientul trebuie să prezinte voucherul imprimat din aplicația MyDacia în momentul deschiderii Ordinului de Reparație, voucherul fiind reținut de VERBIȚĂ SERVICE.

**Nu se acordă valoarea în numerar a voucherelor aferente ofertei și nici rest.

    6. Oferta Card Dacia – 3 sau 6 rate cu dobândă 0% pentru plata oricărei tranzacții efectuate la VERBIȚĂ SERVICE.

 

Beneficiarii Campaniei promoționale

Campania se adresează clienților persoane fizice majore de cetățenie română și persoane juridice române având calitatea de proprietari sau utilizatori în cadrul contractelor de leasing ale unuia sau mai multor vehicule marca Dacia.

Persoanele juridice pot participa la Campanie prin reprezentații legali sau convenționali, care își vor dovedi calitatea în acest sens.

Reprezentant legal: cel care, conform legii, poate reprezenta o persoană juridică (Administratorul unic, Președintele consiliului de administrație etc)

Reprezentant convențional: cel care poate reprezenta o persoană juridică în baza unei procuri/delegații/împuterniciri date de reprezentantul legal.

Beneficiază de Campanie și deținătorii de flote care au în derulare un contract de prestări servicii specifice tip charte services sau un contract local. În acest caz, deținătorii de flote vor putea opta pentru oferta cea mai favorabilă (fie prevederile charte services/contractului local, fie oferta din Campania “Campania de trafic de pneuri de iarnă Dacia Service” care-i va fi prezentată de către VERBIȚĂ SERVICE.