fbpx

Baterii/Bujii

Baterii

 

Indispensabila pentru pornirea motorului, bateria reprezinta totodata sursa de energie pentru toate componentele electrice (iluminare, autoradio, alarma, etc…) si electronice ale vehiculului. Socurile termice generate de schimbarea temperaturii exterioare reprezinta frecvent sursa defectelor tehnice. Durata medie de viata a unei baterii este de 4 ani.

baterii m

Bujii de preincalzire

Bujiile de Preincalzire Motrio asigura demarajul vehiculelor echipate cu motoare diesel in perioada rece, la fel de rapid ca si pentru vehiculele echipate cu motoare pe benzina.
Bujia de preincalzire Motrio actioneaza atat in fazele de preincalzire si de demaraj, cat si in urmatoarele 180 secunde dupa pornire, ceea ce asigura protejarea mediului si a motorului. Bujiile de preincalzire Motrio contin 2 filamente: un filament care permite mentinerea temperaturii optime de incalzire si de un filament de regularizare care serveste la protejarea impotriva fazelor de supraincalzire.
Motorul este mult mai silentios si evacuarile de gaze de esapament sunt net reduse! Gratie acestui demaraj, durata de viata a motorului este prelungita.

bujii

Bujii de aprindere

bujii 2

* Prețurile pot avea mici diferențe datorită cursului valutar la zi în euro la Băncii Naționale a României

GDPR