Back to school Dacia

În perioada 04 septembrie– 28 septembrie 2017 are loc campania “Back to school”, în cadrul S.C. VERBIȚĂ S.R.L.

 

ARAD
Sediul Central, Calea Aurel Vlaicu, nr. 282
Telefon: 0257.227.0500257.227.056 int. 18; Mobil: 0733.103.049

 

 

Pe perioada campaniei se vor oferi următoarele beneficii:

1. Un pachet de rechizite gratis, pentru posesorii de vehicule Dacia, indiferent de vârsta mașinii, clienți persoane fizice, la orice intervenție plătitoare de mecanică în perioada campaniei. *

2. Un control gratuit al stării ștergătoarelor de parbriz și a luminilor, pentru posesorii de vehicule Dacia, indiferent de vârsta mașinii, la orice intervenție plătitoare de mecanică în perioada campaniei, clienți persoane juridice.

3. 20% reducere, aplicată pe factură, la achiziționarea de stergătoare de parbriz de origine și la manopera aferentă, cu TVA, pentru posesorii de vehicule Dacia cu vârsta mai mare de 5 ani.

4. Un odorizant Motrio pentru orice intervenție plătitoare de mecanică în service în perioada campaniei, pentru posesorii de vehicule Dacia, indiferent de vârsta mașinii, clienți persoane fizice, care sunt înscriși/ se înscriu pe aplicația MyDacia pe perioada campaniei.**

5. Oferta Card Dacia- 3 sau 6 rate cu dobândă 0% pentru plata oricărei tranzacții efectuate la Reparatori Autorizați Renault participanți. 

 

*Pachetul de rechizite gratis cuprinde: un caiet A4 dictando, un caiet A4 matematică, un caiet A5 dictando, un caiet A5 matematică, un set de pix și creion.

**Pentru a beneficia de oferta de la punctul 4, clientul trebuie să prezinte voucherul imprimat din aplicația MyDacia în momentul deschiderii Ordinului de Reparație, voucherul fiind reținut de Reparatorul Autorizat Dacia participant. Nu se acordă valoarea în numerar a voucherelor aferente ofertei și nici rest.