Accesorii de vacanță Dacia

În perioada 10 iulie- 30 septembrie 2017 are loc campania “Accesorii de vacanță”, în cadrul SC VERBIȚĂ SRL. Pe perioada campaniei se vor oferi reduceri de 10% aplicate la valoarea facturii, fără TVA, pentru toate accesoriile achiziționate de către clienți din familiile comerciale de accesorii aflate în promoție.

       -907A HUSE

 

accesorii de vacanta dacia

 

Oferta din campania “Accesorii de vacanță” este destinată tuturor clienților persoane fizice/ persoane juridice, proprietare/ utilizatoare de autovehicule marca Dacia.

Nu beneficiază de ofertă autovehiculele marca Dacia aparținând persoanelor juridice care au în derulare  contracte de flote locale sau semnatare de contracte tip “CHARTE SERVICE”.

Oferta din campania “Accesorii de vacanță” nu se cumulează cu alte oferte pentru produse/ servicii Dacia sau cu oferte SC VERBIȚĂ SRL, desfășurate în aceeași perioadă și este valabilă numai în limita stocului disponibil.

Reducerea se acordă doar la accesoriile aflate în promoție și nu se aplică la manopera asociată montajului lor pe autovehicule.